Waarom met mij

Met mij werk jij op een ontspannen praktijkgerichte wijze geheel of gedeeltelijk online aan loopbaanadvies.

Geen zweverig gedoe

Ik ben praktisch ingesteld. Ik werk graag efficiënt, praktijkgericht en ben niet van het zweverige. Toch staan we zeker bij de huidige werk – privé  evt. leren balans stil. We achterhalen jouw goede en slechte punten. Waar word jij enthousiast van en wat kan jij goed of zelfs beter dan anderen? Wat zijn jouw beste eigenschappen en ken jij jouw eigen valkuilen? Welke banen of opleidingen geven jou meer toekomstperspectief? Hoe kunnen we de balans tussen werken – privé evt. leren verbeteren/ herstellen. Verdien je investering in jezelf terug. Concrete, uitvoerbare doelen.  Realistisch loopbaanadvies. Wil jij dat ook? Kom dan naar mij. In sommige gevallen kan ik je ook aan die zo gewenste baan helpen. We zoeken jouw onderscheidend vermogen op de arbeidsmarkt. Waar pas jij het beste en als wat? Vind de route naar meer arbeids- en levensvreugde. Volle kracht vooruit? Op halve kracht vooruit? Wij kiezen het beste voor jou.

Uiteraard is een onderscheidend CV onderdeel van het online loopbaantraject.

Wageningen, Arnhem, Nijmegen, Driebergen, Utrecht, Eindhoven, Apeldoorn, Enschede, Venlo, Nieuwegein, Hengelo

De persoonlijkheidsanalyse

Ga voor online loopbaanadvies/ loopbaanbegeleiding op een persoonlijke, betrokken manier. Samen gaan we op zoek naar de antwoorden op alle bovenstaande vragen en verzamelen jouw sterke en mindere punten, dit heet de persoonlijkheidsanalyse. We kunnen digitale testen inzetten om vooral dieper te kunnen graven. Wat is jouw motivatie? Welke elementen zijn voor jou de kers op de taart? Wat maakt jou uniek? We staan bij jouw valkuilen stil. Wat bied jij, waar een potentiële werkgever blij van wordt? Wat is jouw huidige werk-privé balans en wil je dat in de toekomst ook?

De marktanalyse

Na de persoonlijkheidsanalyse help ik jou als (online) carrièrecoach/ loopbaancoach aan een persoonlijke marktanalyse die helemaal op jou is toegespitst. Waar liggen jouw kansen en hoe bereik je dat, maar ook wat moet je vooral niet willen. Is er een goed toekomstperspectief? Na de marktoriëntatie is het doel bepaald en gaan we er voor dat ook daadwerkelijk te realiseren. Moet er extra gestudeerd worden? Zo ja wat dan? Welke route is voor jou realistisch.

Carrièrecoach.online is de nieuwe online-tak van Loopbaancoach4u.

NOLOC-erkend loopbaancoach

Zoek jij naar loopbaanadvies met carrièreperspectief?  Register Loopbaanprofessional (CMI/ NOLOC) help ik jou in ieder geval aan marktoriëntatie, bepalen we een haalbaar doel, doen we personal branding op een CV (opmaak met inhoud), waar jij mee verder kunt. Ik zet mijn 30 jaar ervaring in het bedrijfsleven in, zodat jij jouw toegevoegde waarde kunt laten zien, ofwel waarom jij en niet een ander. Als loopbaancoach heb ik mede dankzij tevreden klanten mij naar Register Loopbaanprofessional (RL) op kunnen werken.

Wageningen, Arnhem, Nijmegen, Driebergen, Utrecht, Eindhoven, Apeldoorn, Enschede, Venlo, Nieuwegein, Hengelo

Export/ Import/ Overheid – Defensie:

Ik had voordat ik carrièrecoach werd, vele verschillende exporterende of importerende klanten. Als key account/ contract manager sprak ik voor mijn werkgever met vele verschillende organisaties. Ik spreek aansturende managers, uitvoerenden en directeur-eigenaren in de Automotive, Industrie, Computers/ telecom, Health Care, Aerospace/ Defense. Voor mij zijn alle betrokken afdelingen, intern of extern, van belang. Ik kan me goed inleven, waardoor ik sneller een beeld vorm van waar jij past of onderscheidend zou kunnen zijn. De verschillende bedrijfsculturen vind ik interessant. Ik ken de tegenstrijdige belangen. Ik ben van kleinere (MKB) naar steeds grotere klanten opgeklommen. De sectoren zijn divers, ik ben in die tijd ook de contractverantwoordelijke voor de Overheid: Universiteiten (vaak facilitair bedrijven), de Militaire Post Organisatie, Defensie Verkeers- en Vervoersorganisatie en een grote nationale bank.

Ben ik jouw ideale carrièrecoach?

Wil jij door praktijkgericht werken jouw doel bepalen, dan ben ik jouw ideale carrièrecoach/ loopbaanbegeleider. Ik ben juist niet zweverig. Ik neem de psychologie alleen op de achtergrond mee. Ik geloof vooral in het hier & nu en doelgericht werken aan de toekomst. Kansen voor jou vergroten. Ik heb dus geen psychologie als achtergrond en ga alleen voor tevreden klanten. Ik neem niet iedereen aan. We moeten een klik hebben en vooral moet jij ook echt willen werken aan jouw toekomst.

Bel, sms of mail me eerst voor een kennismakingsafspraak: 06-30 318 195 ton@carrierecoach.online

Loopbaancoach/ carrièrecoach zijn is zo leuk omdat het nu veel meer in plaats van de Euro’s om het intermenselijke gaat. Iemand daadwerkelijk in zijn carrière helpen. De diversiteit van mensen is altijd weer bijzonder. Of het nu een student is of een ervaren manager. Ik kijk naar de kansen in de markt en zo komen er ook mensen uit de Zorg of van de Overheid naar mij toe. Super leuk. Ik krijg alle leeftijden. Voor enkele recensies van 19 tot 46 jarigen verwijs ik je naar Loopbaancoach4u/recensies want daar is het voor mij allemaal begonnen. Carrierecoach.online is de online-tak van Loopbaancoach4u. Zonder hoge klanttevredenheid krijg ik geen nieuwe klanten. Ik heb ook geholpen bij profielkeuzes voor scholieren, vind ik ook leuk.

Kom nu in actie, stel niet uit.

Contactformulier

Heeft u een vraag, stel deze gerust en vul het onderstaande contactformulier in.

Contact

Werkgevers worden begeleid via Loopbaancoach4U / Omscholing / bijscholing, NOW, of bijv. outplacement.  Ik kan gebruik maken van een kleine 100 locaties , over heel Nederland verspreid.

Altijd maatwerk, tijdens de altijd gratis vrijblijvende online kennismaking wordt de opzet bepaald. Ik luister eerst naar de behoeften, dan vullen we die zo goed mogelijk in!

 

 

 

Bereikbaar via

Wilt u ons bezoeken maak dan eerst een afspraak.
U kunt ons bereiken via de onderstaande media.

$

WhatsApp

$

Facetime

$

Microsoft Teams